Mistakes


mane korggg ??
Tuesday, 13 March 2012 ? 0 Atashinchi ?
hai peeps.,entry yg nie msti korg sdey pnye lha,.jum bce.
khas tok frennd emy yg jaoh d mate dk d haty. <3

eifa : rndu gle kt kau pa,rndu sgd2,aku ade bnyk crite na crite dgn kau.da lha kau tu rajin (rajin tk dtg drjh khas) hoho.so aku takbole na jmpe kau selalu ,dgn kau skolah kt utare aku skolah kt barat ,bgoss sgd leteww..hihok.,aku rindu kau even aku tau yg kau ta rindu aku,.yla siape lha aku nie pade kau kan.,tak lyk na jdik kwn kau,.ppepun aku rindu kauu., <3 <3
liea : ha.,liaa ! budak cntek dkt skola.rindu kau jugeee.,aku rindu na kau pgang tgn aku lelame ,bebel2 kat aku and sume bnde yg kau prnah buad mse the end of years 2011 .,best sgd ken time tuhh,.aku dgn kau cm blangkas,.kau ingd time kite bg hadiah kt dua org buda tuh ? msti kau igd lgi kan,.huhu sweet dowhh.,kau pun lgi sorg,.skolah kt utara sanee,.jauhh gile dgn aku.,wlupn kau ta rindu and ta suke aku,aku ttp rindu and suke kt kau.,hope hbgn pshbtn kite kkl .,syg koe . <3 <3
hany : ini buda sukaann.,aku suke dgr cramah koe kt aku.hahah,klaw sukn kau num sume bole kn,.ajar lha aku yg kekurgn nih,.hahah.t klaw ade mse kite jnjln naik moto pusing kmpg ehh,.hahah.,thanks weii sbb sudi jdik kwn aku dri umur 6 tahun smpai 12 tahun,.terbaeqq.,syg and rindu koe <3
mash : die budk pndai ,.skolah punn tmpt yg besh2 .,die slalu ajr aku klaw ape ygckgu ajar ta msok dlm otak aku,.thanks weii.,die nie buda mnje,.ssh sked,.tk bole gnas2 sgd,.hurm btw 143 kau .<3 <3
fekreey ,haqim,aqim : kau lha tiga org llki yg rpt dgn aku mse 2011 ken3.,bnyk crite2 aku ade kt dlm hty korg kn,.isi hty aku sume aku luah dkr korg,.aku anggp korg cm abg and adex llki aku,.sbb aku tk de abg and adex llki ,.ade mse aku kuarkn lgi isi hty aku kt korg kayy,. <3 <3

for name2 yg kt ats nih,.aku hrp korg still igd kat aku ,wlau jhat mne skli pun aku,aku nie ttp kwn korg,.syg korg mcm aku syg maaayah aku sndiri,.kayy.,luvs u guyss., :))
thanks reading.,tersntuh taa ? haha. 
kay lha na makan ,perot da mnyanyi nie,.assalamualaikum,.tatatititutu-


Thanks for reading :)